Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

rolovrata

 

Prednosti:

Konstrukcija:

 

- Štedi prostor

Otvaraju se vertikalno i gotovo ne zauzimaju garažni prostor

 
   

- Prilagodljiva za ugradnju

 

Bez obzira na oblik otvora garaže

 
 
 

Aluminijumska termoizolovana rolovrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju.
Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

- Boje rolovrata
Standardne boje lamela

 

Pored standardnih boja postoji i mogućnost narudžbine boja po RAL-u

- Način pokretanja i dodatna oprema

 
 

Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.

Više tehničkih informacija o našim proizvodima možete naći na sajtu
Prijatelji sajta :
       
Ukupan broj poseta: design by BEST